Over Joyce

Mijn naam is Joyce Schaller, ik ben 40 jaar en woonachtig in Barneveld.
Na jaren met veel plezier in verschillende takken van zorg en dienstverlening gewerkt te hebben, begon het toch weer te kriebelen. Ik wilde gaan studeren om daarna eindelijk, op professioneel niveau, het vak te kunnen uitoefenen waar mijn hart altijd al gelegen heeft: coachen en begeleiden.
Dit dan wel op de 3 gebieden waar ik ook persoonlijk veel affiniteit mee heb: hoogsensitiviteit, stress en burn-out.
Inderdaad, ik ben hoogsensitief en een aantal jaar geleden was ik burn-out. Door de juiste begeleiding heb ik geleerd om te gaan met hsp en ben ik, na mijn burn-out, helemaal in mijn kracht komen te staan. Ik was klaar voor mijn volgende stap: mijn studie Vitaliteitscoaching.
In het kader van ‘volg je hart’ (want als er íets is wat ik geleerd heb, dan is dat het wel) ben ik zonder enige twijfel gaan studeren aan het Atma instituut te Amersfoort. Een fantastische leeromgeving die heeft gemaakt dat ik nu niet alleen in mijn persoonlijke kracht sta, maar dat ik ook een krachtige coach ben.
Als vitaliteitscoach begeleid ik jou op weg naar jouw kracht, op alle levensgebieden die aandacht nodig hebben.

“Mijn kracht zit in mijn empathische, holistische en doelgerichte samenwerking met de cliënt”

Dit wil zeggen dat we samen op pad gaan om te ontdekken op welke gebieden stressoren liggen en hoe je hier op een gezonde manier mee om kunt gaan. Door inzichten, tips en tools, leer je wat je zelf kunt doen om stress te verminderen en hoe je jouw vitaliteit blijvend kan verhogen, zowel fysiek als mentaal. Je leert hoe je de verantwoording terug kunt nemen, zodat jij (weer) in jouw kracht komt te staan.

Wil je meer weten weten of heb je vragen?
Neem gerust contact met mij op, telefonisch of via mijn contactformulier.

“Samen op pad om te ontdekken waar stressoren liggen en hoe je hier op een gezonde manier mee om kunt gaan.”

Als vitaliteitscoach kijk ik samen met jou verder dan je huidige klachten. Aandacht ligt ook bij voeding, beweging, je sociale contacten en jouw eigen gedachten. Zo word je bewust van jouw eigen leven, jouw eigen ‘zijn’ en leer je al doende hoe je voor jezelf kan zorgen. Vanuit daar komt jouw pure kracht tevoorschijn en dat ziet er dan ongeveer zo uit:

“Mens sana in corpore sano”

Een gezonde geest in een gezond lichaam

-Juvenalis

× Stuur mij een bericht